Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010
Ο Λεονάρντο παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός της Ίντερ και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: "Δεν έψαχνα δουλειά, έψαχνα ένα όνειρο. Η Ίντερ είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που υπάρχει, πιστεύω στο πρωτάθλημα".

"Είμαι ευτυχισμένος για αυτή την επιλογή και για το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Είχα πάντα μεγάλη εκτίμηση για τον Λεονάρντο, για την ικανότητά του να μαθαίνει γρήγορα και να μεταφέρει ηρεμία στην ομάδα", τόνισε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μάσιμο Μοράτι, κατά την επίσημη παρουσίαση του Βραζιλιάνου τεχνικού, για να προσθέσει:

"Δεν βιαζόμαστε, ακολουθούμε το ένστικτο μας και την αγάπη που έχουμε για τους οπαδούς μας. Αυτό θα είναι χρήσιμο για να πετύχουμε τους σημαντικούς στόχους μας. Εύχομαι στο Λεονάρντο καλή δουλειά".
Τον λόγο στην αίθουσα συνεντεύξεων στην Πινετίνα πήρε κατόπιν ο Λεονάρντο, ο οποίος τόνισε: "Είμαι ρομαντικός, δεν έψαχνα μία δουλειά, έψαχνα ένα όνειρο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που υπάρχει.

Η Μίλαν; Την ευχαριστώ για τα 13 χρόνια που περάσαμε μαζί και δεν θα την ξεχάσω ποτέ, τώρα όμως ξεκινά μία νέα περιπέτεια. Και θα την ζήσω ως ελεύθερο άτομο.

Το πρωτάθλημα; Ναι, πιστεύω ότι μπορούμε να το πάρουμε. Ξέρω ότι οι 13 πόντοι διαφοράς με τη Μίλαν είναι πάρα πολλοί, αλλά το πρωτάθλημα είναι μακρύ.

Ζήτησα μερικές συμβουλές από τον Μουρίνιο, γιατί δεν μπορείς να έρθεις εδώ χωρίς να μιλήσεις πρώτα με έναν πρωταθλητή όπως ο Ζοσέ, έναν άνθρωπο που έχει καταφέρει τόσα πολλά με αυτό το σύλλογο.

Σε λίγο καιρό μάλιστα θα μπορεί να βασίζεται και στις υπηρεσίες του Κακά, ο οποίος δεν πιστεύω ότι θα αφήσει τη Μαδρίτη χωρίς πρώτα να τα έχει πάει καλά στη Ρεάλ".
http://sport24.gr

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις