Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010
Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο Βασίλης Τοροσίδης καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο μετά το τέλος της προπόνησης. Απόντες από αυτήν οι αδειούχοι Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ και ο Πάντελιτς που ταλαιπωρείται από ίωση.

Με ένα απρόοπτο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η δεύτερη προπόνηση του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή των παικτών από τις ολιγοήμερες διακοπές τους λόγω Χριστουγέννων.

Ο λόγος για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης ανέφερε στο γιατρό της ομάδας ενόχληση στο σημείο πίσω από το αριστερό γόνατο.
Όπως έγινε γνωστό από τον πειραϊκό σύλλογο, ο Έλληνας πολυσύνθετος άσος θα υποβληθεί εντός της ημέρας σε μαγνητική τομογραφία, με την ευχή του Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό και να τον έχει κανονικά στη διάθεσή του ενόψει της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου (5/1) με τον Ηρακλή.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Τετάρτης δεν συμμετείχαν οι Μέλμεργκ και Ιμπαγάσα που έχουν πάρει άδεια, καθώς και ο Μάρκο Πάντελιτς που ταλαιπωρείται από ίωση και του χορηγήθηκε σχετική φαρμακευτική αγωγή.
http://sport24.gr

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις