Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010
Οι συζητήσεις ανάμεσα στον εκπρόσωπο του Λουίς Εντουάρντο Εντού και τους ανθρώπους του Αρη συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, μάλιστα, αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να ταξιδέψει μέσα στις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους».
Η συνεργασία των δυο πλευρών θα εκτείνεται χρονικά, αρχικά, μέχρι τον Ιούνιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ θα υπάρχει και ειδικός όρος, ο οποίος θα επιτρέπει στους διοικούντες την ΠΑΕ Αρης να την ανανεώσουν για ακόμα ένα χρόνο (στην περίπτωση που μείνουν ικανοποιημένοι).
Η παρουσία του Εκτορ Κούπερ στην τεχνική ηγεσία του Αρη έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη συμφωνία που έχει επιτευχθεί με τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Από την πρώτη στιγμή που προτάθηκε στους «κίτρινους» ο Εντού, ο Αργεντινός τεχνικός τον τοποθέτησε στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής του λίστας.
Ο Κούπερ γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στη Ρεάλ Μπέτις. Εκτός από την ικανότητά του στο σκοράρισμα, η ηγετική φυσιογνωμία και η προσωπικότητα του Εντού είναι τα στοιχεία που έχει ξεχωρίσει ο προπονητής των «κίτρινων».
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, άλλωστε, έχει πετύχει πολύ σημαντικά γκολ στην Πριμέρα Ντιβισιόν τόσο με τη Θέλτα όσο και με τη Ρεάλ Μπέτις και ήταν αυτός που έπαιρνε τις ομάδες πάνω του στις δύσκολες στιγμές. Ο Εντού πείστηκε από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρώην προπονητή του, αλλά και από το δέλεαρ της συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ.
http://www.sentragoal.gr

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις