Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρούλιας, φιλοξενήθηκε στον Sentra 103,3 και μίλησε για όλα όσα γίνονται στην ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Ο Καρούλιας άσκησε κριτική στους Βγενόπουλο, Πατέρα για τον τρόπο που αποχώρησαν από τον Παναθηναϊκό, ενώ άφησε αιχμές και για την στάση των Νιόπλια, Κέζου που αποφάσισαν να μιλήσουν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:



Για την αποχώρηση Βγενόπουλου - Πατέρα: «Όλο αυτό που στήθηκε εδώ και 2-3 χρόνια φάνηκε σαν ένα οικοδόμημα στην άμμο. Δεν μου άρεσε καθόλου, όπως δεν άρεσε και σε κανένα φίλαθλο του Παναθηναϊκού, αυτή η ευκολία που σήκωσαν τα χέρια οι άνθρωποι εκεί μέσα. Δεν μπορεί να κάνεις τόσο μεγάλη προσπάθεια, να αποκτήσεις την διοίκηση και με τόσο εύκολο τρόπο στις πρώτες δυσκολίες να εγκαταλείψεις το πλοίο.


Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Δεν γνωρίζω τους λόγους που μπορεί να οδήγησαν στην αποχώρηση Βγενόπουλου και Πατέρα αλλά η γενική συμπεριφορά δεν ήταν σωστή. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει πολύ κόσμο και πάνω από όλα μια οικογένεια, που εδώ και πάρα πολλά χρόνια την στηρίζει, η οικογένεια Βαρδινογιάννη, και για μια ακόμη φορά φάνηκε ότι είναι η σταθερή αξία στην Παναθηναϊκή οικογένεια όπως βέβαια και οι Γιαννακόπουλοι».


Για τις δηλώσεις Κέζου και Νιόπλια: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο ενορχηστρωτής και αν υπάρχει, ή έγινε επειδή μίλησε ο ένας και έπρεπε να μιλήσει και ο άλλος».


Ποιος έχει ευθύνη για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδος: «Όλοι είναι υπεύθυνοι για την μέχρι τώρα εικόνα του Παναθηναϊκού. Όταν είσαι υπεύθυνος και είσαι γυμναστής αποφασίζεις ότι εγώ κάνω κουμάντο στο θέμα της φυσικής κατάστασης και αυτό κάνω, αν μου επιβάλουν να κάνω κάτι άλλο, δεν το κάνω και φεύγω.


Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για τα πάντα. Ο Νιόπλιας είχε την μεγαλύτερη ευθύνη γιατί δεν διέκρινε τι χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός από την αρχή της περιόδου και πως θα έπρεπε να δουλέψει για να είναι ο Παναθηναϊκός ίδιος με πέρσι. Εκεί χάθηκαν τα αυγά και τα πασχάλια. Είχε ένα ελαφρυντικό όμως ο Παναθηναϊκός έναντι των άλλων ελληνικών ομάδων, ότι είχε δέκα παίκτες στην Εθνική ομάδα.


Αυτή η Εθνική ομάδα κάνει μεγάλη ζημιά στα σωματεία και μάλιστα σε ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό. Αυτοί οι δέκα παίκτες έκαναν μόνο δέκα μέρες διακοπές, ήρθαν εδώ και έπρεπε να τους διαχειριστούν διαφορετικά. Έπρεπε να τους αφήσουν τουλάχιστον 20 με 25 μέρες διακοπές και όχι να τρέχουν στην Αμερική.


Δεν είχε δουλειά η ομάδα να τρέχει στην Αμερική να παίζει με την Ίντερ και την Μίλαν και να ενθουσιάζεται ο κόσμος ότι κέρδισε την Ίντερ. Δουλεύουμε πρώτα. Τα λέμε χρόνια εμείς οι προπονητές, ομάδα που βλέπεις ότι πάει καλά στην προετοιμασία και πετάει στα φιλικά θα πάει άσχημα στο πρωτάθλημα και θα σέρνεται.


Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγιναν τόσα λάθη στον προγραμματισμό της ομάδας. Από εκεί και πέρα υπάρχει και πίεση στον Παναθηναϊκό. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα στα διοικητικά το καλοκαίρι επηρέασε το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό επηρέασε και τον Νιόπλια ο οποίος δεν είχε την σιγουριά και δεν ήξερε πως θα δουλέψει»


Για την μελλοντική πορεία της ομάδας: «Ήρθε ένας νέος προπονητής που έχει ένα παρελθόν. Είναι δύσκολο ένας ξένος προπονητής που έρχεται στην μέση της περιόδου να προσαρμοστεί αν οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στην ομάδα δεν τον βάλουν γρήγορα στην ελληνική πραγματικότητα. Εμένα με ξένισε το γεγονός ότι έδωσε άδεια μια εβδομάδα στους παίκτες αυτό μου θύμισε τον περσινό Ολυμπιακό και τον Ζίκο.


Σταματάς δηλαδή δυο εβδομάδες και μια για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα τρεις και την μια την δίνεις διακοπές; Εμείς έχουμε τέσσερις εβδομάδες διακοπές στον Απόλλωνα και έδωσα άδεια δυόμιση μέρες. Και ολόκληρος Παναθηναϊκός έχει δυο εβδομάδες που μεσολαβούν για το επόμενο παιχνίδι και δίνεις μια εβδομάδα διακοπές; Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό, μακάρι να βγει προς όφελος της ομάδας αυτό.


Σημασία έχει τώρα όσοι έμειναν να μην μιλούν, να ηρεμήσουν, δεν χρειάζονται απαντήσεις, ούτε ερωτήσεις. Έβγαλε την στεναχώρια του ο Νιόπλιας, ο Κέζος ως εκεί. Χρειάζεται ηρεμία η ομάδα, λίγες κουβέντες, συσπείρωση της ομάδας και θεωρώ ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν θα αφήσει το καράβι να πέσει στην ξέρα.


Με επιμονή και υπομονή θα πάει πάλι μπροστά η ομάδα. Το άσχημο ήταν ότι απογοήτευσαν τους οπαδούς που περίμεναν τις ίδιες επιτυχίες με πέρσι».
http://www.sentragoal.gr

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις