Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010
Σύσκεψη κορυφής σήμερα για τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό. Οι Ερνέστο Βαλβέρδε, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και πιθανότατα Ανδρέας Νινιάδης θα συναντηθούν με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σωκράτη Κομινάκη για να τεθούν επί τάπητος τα φλέγοντα θέματα που αφορούν τις προσθήκες αλλά και τις αφαιρέσεις από το ρόστερ. Οι λίστες θα εξεταστούν και οι ερυθρόλευκοι θα καταλήξουν σε δυο τρία ονόματα για κάθε θέση που έχουν ανάγκη και είναι βέβαια αυτή του αμυντικού χαφ και αυτή του... νεότερου Ιμπαγάσα.
 Αν υπάρξει κάτι πολύ καλό σε κάποια άλλη θέση θα εξεταστεί χωρίς να αποτελέσει προτεραιότητα.
Ο εγχώριος στόχος που βρίσκεται πιο κοντά στον Πειραιά από κάθε άλλο παίκτη είναι ο Γιάννης Μανιάτης του Πανιωνίου. Οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό με τους Νεοσμυρνιώτες στα 450.000 ευρώ αλλά και στα ανταλλάγματα με τους Μήτρογλου και Μονιάκη να παραχωρούνται δανεικοί. Ο παίκτης του ΟΦΗ αναμένεται να αποκτηθεί σήμερα από τον Ολυμπιακό και να παραχωρηθεί δανεικός στον Πανιώνιο στα πλαίσια της μετακίνησης του Μανιάτη στον Πειραιά.
Ντιαρά και Ματέους οι τελευταίες προτάσεις
Ο διάσημος αμυντικός χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαχαμαντού Ντιαρά, αλλά και ο μεσοεπιθετικός της Μπράγκα, Ματέους, προτάθηκαν στον Ολυμπιακό. Ο πρώτος είναι ένας από τους κορυφαίους ανασταλτικούς μέσους την τελευταία δεκαετία στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα και προτάθηκε έναντι 500.000 ευρώ για αγορά το Γενάρη. Το κασέ του αφρικανού από το Μάλι αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος από την πλευρά του είναι η αποκάλυψη της Μπράγκα φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και γενικότερα. Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μπορεί να τον υπογράψει ο Ολυμπιακός την επόμενη εβδομάδα δίνοντάς του ένα τριετές - τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 700.000 ευρώ.

Παράδοση - παραλαβή προεδρίας
Μετά από 16 ολόκληρά χρόνια η θέση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλάζει χέρια. Τυπικά παρέμενε στο πόστο του ο Σωκράτης Κόκκαλης, κάτι σαν φόρος τιμής προς το πρόσωπό του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε τη θέση του Α' αντιπροέδρου. Από σήμερα όμως η θέση του προέδρου περνάει και τυπικά στα... χέρια του εφοπλιστή ο οποίος καλείται να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του Σωκράτη Κόκκαλη στις εγχώριες διοργανώσεις συλλέγοντας κούπες πρωταθλήματος και κυπέλλου και παράλληλα κάνοντας το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη το οποίο δεν μπόρεσε να κάνει ο προκάτοχός του.
http://www.theplayer.gr

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις