Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010
Τις τελευταίες μέρες οι φήμες που θέλουν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να καλοβλέπει πιθανή επιστροφή του στην Βραζιλία, ολοένα και φουντώνουν. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες από την Αγγλία είναι έτοιμες να καταθέσουν πρόταση για τον έμπειρο μέσο. Κάτι που όλα δείχνουν πως δεν θα… χάλαγε τον Παναθηναϊκό.
 Αυτές τις μέρες, λοιπόν, ο Δημήτρης Γόντικας θα ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δουν την πόρτα της εξόδου από την Παιανία. Μέσα σε αυτούς, δεν αποκλείεται να βρίσκεται και ο λατινοαμερικάνος άσος. Το συμβόλαιο του οποίοι λήγει το καλοκαίρι, αλλά οι «πράσινοι» δεν θα έλεγαν όχι στο να γλιτώσεις το περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ, που είναι να πάρει ο παίκτης για το δεύτερο μισό της σεζόν.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το ποιος θα υπογράψει για να «κλείσουν» οι μεταγραφές, αυτό θα λυθεί στο έκτακτο Δ.Σ. που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη. Μετά το ματς με την Ξάνθη δηλαδή. Εκεί , θα παρουσιαστεί το αναλυτικό μεταγραφικό πλάνο, το οποίο κι αν εγκριθεί αμέσως θα προχωρήσει η υλοποίησή του. Με τον ερχομό του Γέντρισεκ στην Αθήνα για να υπογράψει δηλαδή, συν τον κεντρικό χαφ που ψάχνουν οι «πράσινοι».
http://www.theplayer.gr

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις