Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011
Τον Νοέμβριο 2010 πήρε μεγάλη έκταση η αποκάλυψη του ΟΛΥΜΠΙΑ για το δάνειο των 500,000 ευρώ προς την ΓΕΝΟΠ από τη Διοίκηση της ΔΕΗ, προς κάλυψη δήθεν έκτακτων δαπανών της Οργάνωνσης.


Η ΔΕΗ απολογήθηκε ότι το δάνειο ήταν έντοκο, συνεπώς δεν προκλήθηκε καμμία ζημιά στους Μετόχους. Οι τόκοι για των δάνειο αυτό στο τέλος του 2010 ανήλθαν σε λίγες χιλιάδες ευρώ, όπως υπολόγισαν οι οικονομικές υπηρεσίες της ΔΕΗ, οι οποίες προώθησαν το αίτημα προς την Διοίκηση της ΔΕΗ για την καταβολή τους από το Συνδικάτο.

Τότε παρενέβη η αρμόδια Αναπληρώτρια Δ/νουσα Σύμβουλος ΔΕΗ Α.Ε. Ράνια Αικατερινάρη που έβαλε το αίτημα αυτό στο συρτάρι, διότι δεν επιθυμούσε την διατάραξη των σχέσεων της Διοίκησης της ΔΕΗ και της ΥΠΕΚΑ Μπιρμπίλη με τον Φωτόπουλο.

Σημειωτέον ότι η νεαρή κυρία Αικατερινάρη μεθοδεύει την χρηματοδότηση των μεγάλων έργων της ΔΕΗ μέσω των ECA’s (Export Credit Agencies) χωρών όπως η Γαλλία και η Γερμανία, παραβιάζοντας έτσι τις διαδικασίες ανάθεσης των έργων, όπως της έχουν επισημάνει οι Υπηρεσίες της ΔΕΗ, ενώ αφήνει και το Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα εκτός νυμφώνος!

Η κυρία Ράνια Αικατερινάρη διορίστηκε τον Ιανουάριο 2010 από την Μπιρμπίλη στη Διοίκηση της ΔΕΗ και είναι η κόρη της Ασημίνας Ξηροτύρη – Αικατερινάρη, Πρ. Βουλευτού & Πρ. Νομάρχου Θεσσαλονίκης – Υποψήφιας περιφερειάρχη για την Kεντρική Μακεδονία με τον ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου 2010, www.xirotiri.gr

ΠΗΓΗ

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις