Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (19:00-ΕΤ1) τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Στόχος των Πειραιωτών η νίκη με μεγάλη διαφορά ώστε να «τελειώσει» από το πρώτο κιόλας παιχνίδι η υπόθεση πρόκριση. Στην Αθήνα έμειναν Βασιλόπουλος, Πελεκάνος, Κατσίβελης, αλλά και ο Νίλσεν που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.


Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τρίτης την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά» με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να δείχνει σε dvd στους παίκτες του αγώνες του ΠΑΟΚ, αλλά και τη μεταξύ τους αναμέτρηση πριν λίγες εβδομάδες στο ΣΕΦ. Στη συνέχεια, οι παίκτες πέρασαν από τη θεωρία στην πράξη μιας και προπονήθηκαν για περίπου δύο ώρες. Η αποστολή των Πειραιωτών πέταξε για τη Θεσσαλονίκη στις 21:00. Στην Αθήνα έμειναν οι Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Μιχάλης Πελεκάνος και ο Ματ Νίλσεν, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις.

Παπανικολάου: «Δύσκολο παιχνίδι»

Ο Κώστας Παπανικολάου θα είναι και πάλι στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες απουσίες. Ο «Παπ» μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως «έχουμε παίξει αρκετές φορές φέτος με τον ΠΑΟΚ, αλλά το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Και οι δυο ομάδες προερχόμαστε απ' αυτό το μικρό διάλειμμα και πάντα όταν επιστρέφεις από κάποιες μέρες απραξίας τα πράγματα είναι κάπως περίεργα. Για μένα οι μέρες που ήμουν εκτός ήταν περισσότερες, αλλά τώρα είμαι καλά κι αυτό έχει σημασία. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλύτερα στην έδρα της και θα έχει και τη βοήθεια των οπαδών της. Νομίζω όμως ότι αυτό είναι το ζητούμενο για μας. Να παίζουμε δύσκολα παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν να βρούμε μεγαλύτερη ισορροπία και να γίνουμε καλύτεροι».

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις