Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ τα «καυτά» ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ατρόμητος - Διαγόρας/Εθνικός Αστέρας και Κέρκυρα/Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου τα άλλα δύο ζευγάρια. Στις 19 Ιανουαρίου οι πρώτοι αγώνες, στις 9 Φλεβάρη οι ρεβάνς. Και τα ντέρμπι δεν τελειώνουν εδώ... Καθώς η κληρωτίδα είχε πολλά κέφια σήμερα.

Έτσι, στα ημιτελικά θα έχουμε... πρόωρο τελικό, αφού θα αναμετρηθούν οι νικητές των ζευγαριών Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.  Στον δεύτερο ημιτελικό θα διασταυρωθούν οι νικητές Ατρόμητος - Διαγόρας/Εθνικός Αστέρας και Κέρκυρα/Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου.
Ο Αχιλλέας Μπέος ευχήθηκε να δει τελικό ανάμεσα στους δύο Ολυμπιακούς: «Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Ελπίζουμε ο Ολυμπιακός Βόλου να δείξει το καλό πρόσωπο που έχει δείξει στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και να δημιουργήσει ακόμα μία έκπληξη. Σίγουρα θα έχει Ολυμπιακό ο τελικός, ας ευχηθούμε να έχει και τους δύο», είπε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Βόλου.
Εκ μέρους του Ολυμπιακού Πειραιά, ο Τάσος Μητρόπουλος σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με τον κόσμο του, όπως και ο Ολυμπιακός. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε. Στο Κύπελλο δεν υπάρχουν προβλέψεις». Οι εκπρόσωποι των υπολοίπων ομάδων δεν έκαναν δηλώσεις μετά την κλήρωση, καθώς είχαν αποχωρήσει από την αίθουσα.
Να θυμίσουμε πως οι επαναληπτικοί Διαγόρας - Εθνικός Αστέρας και Κέρκυρα - Ηρακλής θα διεξαχθούν στις 12 Ιανουαρίου. O τελικός θα διεξαχθεί στις 30 Aπριλίου 2011 στο Oλυμπιακό Στάδιο.
http://www.sentragoal.gr

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις