Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010
Κοντά στην σύλληψη των τριών δραστών της επίθεσης στον βουλευτή της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. Όλα  δείχνουν ότι ταυτοποιήθηκε ήδη ο πρώτος δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ και να κατοικεί στα Εξάρχεια. Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι ο εντοπισμός και η ταυτοποίηση και των δύο άλλων δραστών,  μετά από την συγκεκριμένη εξέλιξη.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ,  ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;





8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμα ο Χατζιδακης του τη χαρισει αυτου του καριολη και δεν του κανει μηνυση, θα ειναι μαλακας και καλα του εκανε.

Ανώνυμος είπε...

άσε ρε φίλε που είναι και καριόλης..ο φίλος ο χατζιδάκης είναι αθώα περιστέρα δηλαδή??

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε, ειναι αθωα περιστερα. Αντε κοιτα ολο το σκυλολοι του ΠΑΣΟΚ που τρωνε εδω και 30 χρονια με χρυσες κουταλες και σας εχουν φανατισει τοσο που βλεπετε αυτα που αυτοι θελουν να βλεπετε. Προβατα. Ο Χατζηδακης ειναι ενας απο τους πιο σοβαρους και συγχρονους πολιτικους και με περισσιο ηθος που λειπει απο τα ζωα βουλευτες του ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Τον κακό του τον καιρό είναι ο ανεπάγγελτος, που μας τον φόρεσε καπέλλο η Ντόρα. Αλλά τέτοιοι χαχόλοι είστε και μας κυβερνάνε ίδιοι σαν τα μούτρα σας. Εκτός αν 11:50 είσαι πολιτικάντης και υπερασπίζεις το σκυλόσογο σου.
Τι είναι ρε το ρεμάλι που μας τον φόρεσαν καπέλλο; Να σας φέρω τουλάχιστον 5 γνωστούς μου επιστήμονες με δύο πτυχία + μάστερ που δουλεύουν για 750 ευρώ. Ου να μου χαθείτε λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

βρε ηλιθιε 12.19, ο Παπανδρεου εχει δουλεψει ποτε του? Καταλαβες ποσο μαλακας εισαι?

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να χτυπάει κανέναν! Ούτε η Αστυνομία! Μόνο να συλλαμβάνει μπορεί και να τους στέλνει να δικαστούν! Ούτε να χτυπάει ούτε να πατάει -όπως η φωτο- ούτε τίποτα.. κι αν το κάνουν είναι κι αυτοί παράνομοι!

Ανώνυμος είπε...

eimaste pasokoskyla reeeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

Εισαστε μονο ηλιθιοι, τίποτ άλλο!!!!

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις