Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010
Ανακουφισμένος από τη στήριξη της διοίκηση και των ποδοσφαιριστών δηλώνει ο Ρόι Χότζον, που σε αντίθεση, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της οργής των οπαδών της Λίβερπουλ, μετά την ήττα (1-0) από τη Γουλβς, στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος για το 2010.
Οι ιαχές για υπέρ του Κένι Νταλγκλίς και το γεμάτο ειρωνεία πανό που αναρτήθηκε στο Άνφιλντ από το «Kop» και ανέγραφε: «Κατάλληλος για την Αγγλία ο Χότζον», συνέθεταν το σκηνικό στην έδρα των «κόκκινων», το βράδυ της Τετάρτης. Ο τεχνικός του συλλόγου έχει αντιληφθεί πως πρέπει πλέον να κάνει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να επανακτήσει την εμπιστοσύνη των οπαδών, ωστόσο δηλώνει χαρούμενος από τη στήριξη της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών του.

«Είμαι τυχερός που με στηρίζουν διοίκηση και παίκτες. Η εμπιστοσύνη των οπαδών είναι ένα στοιχείο που λείπει από τη φετινή μας προσπάθεια. Η αλήθεια είναι ότι δεν τους έχουμε δώσει αρκετές χαρές. Αυτό που μπορώ να πω εγώ σαν προπονητής είναι πως οι οπαδοί μας ζουν και αναπνέουν για την ομάδα και για το λόγο αυτό αντιδρούν στα αρνητικά αποτελέσματα» είπε ο Χότζον και συμπλήρωσε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν αναλαμβάνεις έναν τεράστιο σύλλογο και δεν πραγματοποιείς καλή πορεία, τότε βρίσκεται στο επίκεντρο της αρνητικής κριτικής. Πρέπει να το αποδεχτώ κι εγώ και να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, προσπαθώντας να αντιστρέψω την κατάσταση».
http://www.england365.gr

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις