Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010
Οι Kings Of Leon αναγκάστηκαν να σταματήσουν πρόωρα την συναυλία τους της Παρασκευής 23 Ιουλίου στο St Louis του Missouri καθώς δέχτηκαν μια απρόσμενη επίθεση από... περιστέρια! Το συγκρότημα εκτέλεσε ζωντανά μόλις τρία τραγούδια, γιατί ένα σμήνος περιστεριών που βρισκόταν στην σκεπή του Verizon   Amphitheatre,άρχισε να...
βομβαρδίζει με κουτσουλιές την μπάντα. Το συγκρότημα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη σκηνή του αμφιθεάτρου Verizon Wireless όταν ο μπασίστας του, Jared Followill, δέχθηκε κατά πρόσωπο τις «βόμβες» των περιστεριών…
Γράφοντας στο twitter, λίγες ώρες μετά, ο drummer του συγκροτήματος, Nathan Followill, εξήγησε γλαφυρά: «So sorry St Louis. We had to bail, pigeons shitting in Jared's mouth and it was too unsanitary to continue. Sorry for all who travelled many miles».
Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συγκροτήματος δήλωσε συμπληρωματικά: «Ο Jared είχε "χτυπηθεί" αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των δύο πρώτων τραγουδιών. Στη διάρκεια του τρίτου τραγουδιού δέχθηκε "πυρά" στο μάγουλο και ορισμένα από αυτά προσγειώθηκαν σχεδόν μέσα στο στόμα του, κάτι που δεν μπορούσαμε να αντέξουμε άλλο» για να συμπληρώσει «Δεν είναι μόνο αποκρουστικό. Περιέχει και τοξικούς κινδύνους. Τα περιστέρια θαρρείς και προσπαθούσαν να εγκατασταθούν εκεί πάνω».
Το συγκρότημα που έχει τιμηθεί με βραβείο Grammy και αποτελείται από τα τρία αδέλφια Followill και τον ξάδελφό τους Matthew στην κιθάρα, θα συνεχίσει την περιοδεία του στο Κλίβελαντ του Οχάιο, και στη συνέχεια θα μεταβεί στον Καναδά και τη Βρετανία.
E-RADIO

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις