Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (27/7). Πρόεδρος ο Σωκράτης Κόκκαλης, μέλος ο Σταύρος Νταϊφάς, όπως είχατε ενημερωθεί από το RedPlanet.gr. Eγκρίθηκε η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου του συλλόγου κατά 50 εκ. ευρώ, ποσό που καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από το νέο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ευάγγελο Μαρινάκη.
Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (27/7) και τυπικά, η αλλαγή της σκυτάλης στον Ολυμπιακό, καθώς πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση, που αφορούσε τη μεταβίβαση των Μετοχών, με την οποία ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι ο νέος ιδιοκτήτης της πειραϊκή ΠΑΕ, στη θέση του Σωκράτη Κόκκαλη.

Ταυτόχρονα εξελέξη το νέο Δ.Σ. και εγκρίθηκε η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου (50 εκ. ευρώ), το οποίο καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από τον 43άχρονο εφοπλιστή.

Το βράδυ της Δευτέρας (26/7), το RedPlanet.gr, σας ενημέρωσε για τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και την πρόθεση του Ευάγγελου Μαρινάκη να προτείνει μία θέση στον Σταύρο Νταϊφά, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο ιστορικός, πρώην πρόεδρος, του πειραϊκού συλλόγου, Σταύρος Νταϊφάς, συμμετέχει ως μέλος στο Δ.Σ., καθώς αποδέχθηκε το κάλεσμα Μαρινάκη, ενώ πρόεδρος παραμένει ο Σωκράτης Κόκκαλης. Πρώτος αντιπρόεδρος ο Ευάγγελος Μαρινάκης, δεύτερος ο στενός συνεργάτης του, Σωκράτης Κομινάκης, τρίτος ο Γιώργος Λούβαρης και τέταρτος ο Γιάννης Μώραλης. Ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος και το δείχνει στην πράξη.

Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (27/7), στα γραφεία του συλλόγου, στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Η εποχή του Ευάγγελου Μαρινάκη στον Ολυμπιακό άρχισε και επίσημα, καθώς πραγματοποιήθηκε η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 50 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από το νέο μεγαλομέτοχο.

Τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, που κατέχει το 50% της "Καραϊσκάκης Α.Ε." και το 10% των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα εκπροσωπεί στο Δ.Σ. ο Αντώνης Ρογκόπουλος.

Παρελθόν από το νέο Ολυμπιακό αποτελούν οι Γιάννης Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Θεοδωρίδης, Πέτρος Κόκκαλης και Σάββας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Συνεδρίασε σήμερα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

· Αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο κατά το ποσό των 50 εκατομμυρίων Ευρώ, το οποίο θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.

· Εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αποτελούν οι:

Σωκράτης Κόκκαλης Πρόεδρος

Ευάγγελος Μαρινάκης Α' Αντιπρόεδρος

Σωκράτης Κομινάκης Β' Αντιπρόεδρος

Γεώργιος Λούβαρης Γ' Αντιπρόεδρος

Ιωάννης Μώραλης Δ' Αντιπρόεδρος

Ιωάννης Βρέντζος Διευθύνων Σύμβουλος

Σταύρος Νταϊφάς Μέλος

Ιωάννης Συγγελίδης Μέλος

Κωνσταντίνος Μπαρμπής Μέλος

Μιχάλης Κουντούρης Μέλος

Νικόλαος Τραυλός Μέλος

Σωκράτης Σ. Κόκκαλης Μέλος

Αντώνιος Ρογκόπουλος Μέλος

Ανδρέας Νασίκας Μέλος

Αναστάσιος Τσούφης Μέλος".
REDPLANET.GR

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις