Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011
Μία κόντρα από τα παλιά έκανε την εμφάνισή της στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Ιωαννίδης ζήτησε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της Πειραϊκής ΚΑΕ και το μηδενισμό των «ερυθρόλευκων»
 για όσο διάστημα δεν του καταβάλλουν το ποσό που του οφείλεται, το οποίο σύμφωνα με τον «ξανθό» ανέρχεται στα 2,3 εκ. ευρώ μαζί με τους τόκους για την καταγγελία της σύμβασης που είχαν για τις σεζόν 2000-2001 και 2001-2002. Η υπόθεση έχει αρκετό δρόμο ακόμα, καθώς ο πρώην τεχνικός και νυν βουλευτής μπορεί να είχε δικαιωθεί το 2002 και 2003 από την Επιτροπή Οικονομικών Διαφορών της ΕΟΚ, αλλά ο Ολυμπιακός προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια, τα οποία θεωρεί αρμόδια.
Η διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησε όταν το 1999 ο κ. Ιωαννίδης είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», αλλά ένα χρόνο αργότερα ο Σωκράτης Κόκκαλης τον αντικατέστησε με τον Ηλία Ζούρο και ο Έλληνας τεχνικός διεκδίκησε το υπόλοιπο του συμβολαίου του μέσω της δικαστικής οδού.
http://www.sportena.com

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε εκεινη την υποθεση πηραν το μερος του ιωαννιδη,καποιοι ανθρωποι.Μαλιστα ηταν υπαλληλοι του ολυμπιακου.μηπως ξερει να μου παει κανεις την τυχη τους?

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις