Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011
Ο Φερνάντο Τόρες έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Τσέλσι στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ, έχοντας τραγική απόδοση. Διαβάστε τι γράφουν τα αγγλικά πρωτοσέλιδα για τον Ισπανό άσο και την ειρωνική δήλωση του πρώην προπονητή του.

Η επιλογή του Κάρλο Αντσελότι να ξεκινήσει από την αρχή του αγώνα τον Τόρες αποδείχθηκε λαθεμένη, αφού ο Ισπανός στράικερ ήταν πολύ κακός και αρκετά στρεσαρισμένος.

Μάλιστα στο ντεμπούτο του με τους Μπλε βρήκε μπροστά του την Λίβερπουλ, μία ομάδα που ξέρει καλύτερα από τον καθένα ποια είναι τα ατού του 27χρονου ποδοσφαιριστή.
Ο αγγλικός Τύπος ωστόσο δεν στάθηκε τόσο σε αυτό το κομμάτι, αλλά περισσότερο στην απόδοση του Ισπανού άσου και το γεγονός πως δεν απόδωσε τα αναμενόμενα.

Μερικά πρωτοσέλιδα ειδικά είναι ιδιαίτερα καυστικά, κάνοντας λόγο για πεταμένα λεφτά! Ας δούμε μερικά, τα οποία μπορείτε να δείτε και εσείς πηγαίνοντας στα πρωτοσέλιδα στο Sport24.gr

Daily Express: "50 εκ. λίρες την ώρα", αναφέρει η εφημερίδα και εξηγεί πως η αναζωογονημένη Λίβερπουλ χάλασε το πάρτι του Τόρες.

The Mirror: "Αποτυχία 50 εκ. λιρών", λέει η εφημερίδα και αναφέρει τον εφιάλτη που έζησε ο Τόρες στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Τσέλσι. Έγινε αλλαγή στο 65', τον αποδοκίμασαν οι φίλοι της Λίβερπουλ, έχασε από την πρώην ομάδα του.

Daily Mail: "Φερνάντ- ωωχ"!, ο κορυφαίος τίτλος ίσως εφημερίδας και ο πιο έξυπνος. Στο υπόλοιπο κείμενο στην πρώτη σελίδα γίνεται λόγος για την εκδίκηση του ΝτακΛις εναντίον της Τσέλσι.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ μετά το ματς άφησε και αιχμές κατά του Τόρες, λέγοντας: "Σήμερα ο τερματοφύλακας μας δεν είχε πολύ δουλειά, αφού οι επιθετικοί της Τσέλσι δεν μας απασχόλησαν πολύ"...
http://www.sport24.gr

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις