Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011
Ικανοποιημένος απ’ τη νίκη, αλλά όχι απ’ την αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του, έμεινε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που στάθηκε και στην βροντερή παρουσία του κόσμου, ο οποίος μετέτρεψε σε «Καραϊσκάκη» το Πανθεσσαλικό!

 

«Είναι πολύ σημαντική και δύσκολη αυτή η εβδομάδα γιατί έχουμε δύο ματς εκτός έδρας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που νικήσαμε, αν και θέλαμε να σημειώσουμε ένα τουλάχιστον γκολ ακόμα. Η βοήθεια του κόσμου ήταν πολύ σημαντική. Παίζαμε εκτός έδρας και δείτε ατμόσφαιρα που δημιούργησαν!», τόνισε ο τεχνικός του Θρύλου.

* Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τους Σωκράτη Κομινάκη, Γιάννη Μώραλη και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, παρακολούθησαν την αναμέτρηση απ’ την κερκίδα των οπαδών του Θρύλου! Στα επίσημα, δίπλα στον Αχιλλέα Μπέο, κάθισε ο Κρίστιαν Νέμεθ. Πριν απ’ τη σέντρα, Μαρινάκης και Μπέος διέσχισαν το γήπεδο και ανέβηκαν μαζί στις κερκίδες, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στη βία. Κάτι, που φανέρωσε και η έλλειψη «νεκρών ζωνών», καθώς ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων βρέθηκαν παιδιά απ’ τις ακαδημίες.

** Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος.

*** Με πόνους στο δεξί γόνατο αποχώρησε ο Ριέρα στο 79’ απ’ τον αγωνιστικό χώρο.
http://www.championsday.gr

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις