Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011
Κατηγορείται για δολοφονία και βιασμό 22χρονης Βρετανίδας

Τη ζωή του ως φυγά περιγράφει στην αυτοβιογραφία του ένας 32χρονος άνδρας από την Ιαπωνία που κατηγορείται για τη δολοφονία μιας 22χρονης Βρετανίδας δασκάλας.


Ο Tatsuya Ichihashi θεωρείται ένοχος για τη δολοφονία της Lindsay Hawker, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά του το 2007. Το πτώμα της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκε γυμνό και θαμμένο κάτω από άμμο μέσα σε ένα τζακούζι που βρισκόταν στο μπαλκόνι του άνδρα.

Η κοπέλα ήταν σοβαρά χτυπημένη στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο, ενώ οι αστράγαλοι και οι καρποί της ήταν δεμένοι με πλαστική ταινία. Οπως αποδείχτηκε αργότερα, η 22χρονη είχε βιαστεί.



Ο Tatsuya Ichihashi, για κάποιο διάστημα δούλεψε εργάτης στην Osaka και τα χρήματα που έβγαλε τα χρησιμοποίησε για να κάνει πλαστική επέμβαση

Ο 32χρονος προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη γιατί, όπως είπε, φοβόταν ότι «η αστυνομία δεν θα του έδειχνε καθόλου έλεος». Για περίπου δύο χρόνια ο άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του στο Τόκιο και έμενε στο απομονωμένο νησί Oha στην Okinawa.

Το βιβλίο ενός φυγά

Στο βιβλίο περιγράφει λεπτομερώς το πώς έφυγε ξυπόλυτος μέσα από τα χέρια της αστυνομίας, ενώ διένυσε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα με τρένο και πλοίο μέχρι να φτάσει στο νησί. Εκεί εργαζόταν σε μια αποθήκη τσιμέντου και ψάρευε για να επιζήσει. Το συγκεκριμένο νησί έχει λιγότερο από 2 μίλια μήκος και ζουν εκεί μόνο τέσσερις οικογένειες.

Στη συνέχεια, για κάποιο διάστημα απασχολήθηκε ως εργάτης στην Osaka και τα χρήματα που έβγαλε τα χρησιμοποίησε για να κάνει πλαστική επέμβαση. Μάλιστα χάραξε με μαχαίρι μια ουλή στο πρόσωπό του για να μην είναι εύκολα αναγνωρίσιμος. Ο 32χρονος συνελήφθη από την αστυνομία τον Νοέμβριο του 2009 πριν μπει στο πλοίο για την Okinawa.


Το πτώμα της άτυχης δασκάλας Lindsay Hawker εντοπίστηκε γυμνό και θαμμένο κάτω από άμμο μέσα σε ένα τζακούζι που βρισκόταν στο μπαλκόνι του άνδρα 

Η οικογένεια της κοπέλας δηλώνει αηδιασμένη από τον άνδρα και το μόνο που θέλει είναι να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη. Αν και οι εγκληματίες στην Ιαπωνία δεν έχουν δικαίωμα να βγάζουν χρήματα από τις παράνομες δραστηριότητές τους, ο Ichihashi δεν έχει ακόμα δικαστεί και έτσι του επιτρέπεται να κυκλοφορήσει το βιβλίο.

Το βιβλίο με τίτλο «Until I Was Arrested» αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ιαπωνία και θα κοστίζει περίπου 15 δολάρια. Η δίκη του Ichihashi για δολοφονία και βιασμό θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

ΠΗΓΗ

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις