Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κάρλος Φρέιτας με τον Δημήτρη Γόντικα, με την οποία επισημοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Πορτογάλο.

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν επίσημα... Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:30 η συνάντηση των Δημήτρη Γόντικα και Κάρλος Φρέιτας στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Μαρούσι, με την οποία οριστικοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος αποδέχτηκε την παραίτηση του Πορτογάλου, αφού τον άκουσε προσεκτικά και κατάλαβε πως ότι και να του έλεγε, δεν επρόκειτο να τον μεταπείσει.

Ο Κάρλος Φρέιτας μετέβη στα γραφεία λίγο μετά τις 11:00, διευθέτησε ορισμένα ζητήματα που τον αφορούσαν σχετικά με την ομάδα και γύρω στις 13:00 άρχισε την κουβέντα με τον Δημήτρη Γόντικα. Μαζί του ήταν ο Πάολο Μενέσες, ο οποίος θα αποτελέσει επίσης παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Ο Φρέιτας εξήγησε για άλλη μία φορά στον Γόντικα τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και ξεκαθάρισε ότι δεν αλλάζει γνώμη.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο Δημήτρης Γόντικας αποδέχτηκε την παραίτηση του Κάρλος Φρέιτας και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία. Πλέον ο Παναθηναϊκός μπαίνει επίσημα στη διαδικασία ανεύρεσης του αντικαταστάτη του Πορτογάλου, με τη διοικούσα επιτροπή πάντως να μην βιάζεται, προκειμένου να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή

http://prasinanea.gr

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις