Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011
Σε περίπτωση που είσαι εγκληματίας και θέλεις να αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχο μιας ιστοσελίδας που χρησιμοποιείται από το στρατό των ΗΠΑ; Μπορείτε να το αγοράσετε για 500 δολάρια!


Τουλάχιστον, αυτή την προσφορά δίνει ένας hacker στα «υπόγεια» forum. Η εταιρεία πώλησης ειδών ασφάλειας δεδομένων, Imperva, ανακάλυψε την κορύφωση της μαύρης αγοράς την περασμένη εβδομάδα και δημοσίευσε λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Ο hacker δηλώνει ότι έχει τον έλεγχο πολλών ιστοσελίδων, στις οποίες <…>

περιλαμβάνονται στρατιωτικές, κυβερνητικές και πανεπιστημιακές. Οι τιμές κυμαίνονται από 33 μέχρι 499 δολάρια, ανάλογα με τη σημαντικότητα και με το πόσο χρησιμοποιείται παγκοσμίως η συγκεκριμένη σελίδα. Συγκεκριμένα, μπορείς να εξαγοράσεις το δικαίωμα να είσαι διαχειριστής της ιστοσελίδας, διευκρίνισε η Noa Bar-Yosef, της εταιρείας Imperva.

Σύμφωνα με τη Noa Bar-Yosef, o συγκεκριμένος hacker πουλάει και βάσεις δεδομένων με προσωπικά στοιχεία που έχει κλέψει, στην τιμή των 20 δολαρίων ανά 1000 εγγραφές. Τα δεδομένα αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθούν από spammers ή από απατεώνες για να υποκλέψουν ηλεκτρονικούς λογαριασμούς.

ΠΗΓΗ

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις