Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011
Δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη τα στοιχεία του 25χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην οδό Ελαιών, κοντά στο τμήμα τροχαίας Κηφισιάς.


Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο συλληφθέν δεν συνεργάζεται, δεν δέχεται να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα, ούτε να μιλήσει με τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, όπου εξετάζεται.

Η ταυτότητα που εντοπίστηκε στην κατοχή του νεαρού ήταν πλαστή και σύμφωνα με πληροφορίες, είχε χρησιμοποιηθεί από μέλη των "Πυρήνων της Φωτιάς" για να νοικιάσουν το σπίτι στην οδό Κάσου 3, στο Χαλάνδρι.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, από την πρώτη εξέταση της μικροκάμερας προκύπτει ότι υπάρχει καταγραφή του κτηρίου της Τροχαίας και της περιοχής, αλλά αυτά θα εξετασθούν λεπτομερώς στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, όπου έχουν αποσταλεί.

Ο νεαρός βιντεοσκοπούσε με κρυφή κάμερα το κτήριο της Τροχαίας στην Κηφισιά και βρέθηκαν πάνω του ένα εννιάρι πιστόλι Glock, μια χειροβομβίδα και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Επίσης μαζί με το νεαρό ηλικίας 22 με 25 ετών, υπήρχε και ένας δεύτερος που όμως κατάφερε να ξεφύγει και να χαθεί στα στενά της περιοχής.

Οι πληροφορίες λένε πως στην Αντιτρομοκρατική προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του συλληφθέντος προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχει σχέση με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Η σύλληψη έγινε λίγο μετά τις δύο στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς πίσω από το κτήριο της Τροχαίας. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ είδαν τους δύο νεαρούς να κινούνται ύποπτα και τους πλησίασαν για να τους ελέγξουν.

Για την υπόθεση αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις αργότερα από την ΕΛ.ΑΣ.

ΠΗΓΗ

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις