Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010
Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι του Σαββάτου, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, ενώ οι άνεμοι θα εξασθενήσουν βαθμιαία.


Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, ενώ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί, εντάσεως 4-6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Τοπικές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, προβλέπει η ΕΜΥ για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, με ένταση 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι γενικά βελτιωμένος, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές αναμένονται το πρωί στα βορειοανατολικά και το βράδυ στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο από το απόγευμα θα φτάσουν τα 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
http://www.enet.gr

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις