Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για πρώτη φορά από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού, αναμένεται να βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας και να... βάλει γκάζια στους παίκτες για την ανόητη ήττα στο ΟΑΚΑ.

Ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ΠΑΕ είναι έξαλλος από την νοοτροπία ορισμένων παικτών και θέλει να τους αφυπνίσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Συγκεκριμένα, αυτό που ενόχλησε και προβληματίζει όχι μόνο τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τους φιλάθλους και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, είναι η υπεροψία και η χαλαρότητα που έδειξαν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Καλή η ποιότητα και η ανωτερότητα σε τεχνικό επίπεδο, αλλά σε παιχνίδια όπως αυτό κόντρα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό χρειάζεται και πάθος, αλλά και θέληση.
Η ακύρωση του ρεπό της Δευτέρας είναι το πρώτο μήνυμα του μεγαλομετόχου προς τους παίκτες που θέλει να τους θέσει προ των ευθυνών τους και η επίσκεψη στην προπόνηση το... κυρίως πιάτο.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλά για πρώτη φορά σε προπόνηση στους παίκτες και άπαντες ελπίζουν να μην επαναληφθεί.
Να ξεκαθαρίσουμε πάντως πως δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στην ομάδα, αφού το αφεντικό των Πειραιωτών, αναγνωρίζει την αξία των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο ρόστερ, όμως και τα... γκάζια ορισμένες φορές είναι απαραίτητα για να αφυπνιστούν μερικοί.
Στο μεταξύ, νεύρα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού δεν προκάλεσε μόνο η νοοτροπία ορισμένων ποδοσφαιριστών, αλλά και η συμπεριφορά του Σταύρου Αδαμίδη.

Οι Πειραιώτες ψάχνουν την αιτία που ο πρόεδρος της Ένωσης, σε κάθε ευκαιρία ρίχνει τα βέλη του προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δημιουργώντας μια συμμαχία με τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Γιάννης Μώραλης.

Η κακή φιλοξενία της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, τα... γαλλικά του Αδαμίδη στην φυσούνα, αλλά και οι ειρωνικές δηλώσεις κατά του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών μετά το τέλος του ματς, προκαλούν την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού.
http://www.sport24.gr/

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις