Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010
Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είτε στο νέο γήπεδο είτε στο Αλκαζάρ, θα κρίνει το μέλλον του Παπακώστα στον πάγκο της ΑΕΛ. Δευτέρα ή Τρίτη η απόφαση για την έδρα του αγώνα με τον Δικέφαλο.

Η ομάδα της ΑΕΛ έχει όλα όσα θα εύχονταν πολλοί φίλαθλοι άλλων ομάδων. Σταθερή διοίκηση που τα... χώνει, νέο υπερσύγχρονο γήπεδο και σχέδια για το μέλλον.

Παρόλα αυτά οι βυσσινί είναι έτοιμοι να κάνουν χαρακίρι, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς και το χειρότερο από όλα είναι πως χάνουν ματς στην έδρα τους.
Η αλήθεια είναι πως ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ορθώς, οι άνθρωποι της ΑΕΛ δεν θέτουν θέμα Παπακώστα. Η αλήθεια είναι όμως πως αν ο Έλληνας τεχνικός δεν παρουσιάσει ένα βελτιωμένο σύνολο, τότε θα αποχαιρετήσει την ομάδα.

Ειδικά αν μια παρόμοια εμφάνιση, όπως αυτή με τον Πανιώνιο και τον Εργοτέλη, επαναληφθεί στο νέο γήπεδο, τότε η αλλαγή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο Γιάννης Παπακώστας πληρώνει το γεγονός πως η ομάδα δεν κερδίζει, δεν έχει σταθερότητα και το ότι στα αποδυτήρια το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.
Δευτέρα ή Τρίτη θα ανακοινωθεί αν το ματς με τον ΠΑΟΚ θα γίνει στο AEL FC ARENA και αυτό γιατί υπάρχει φόβος για νέο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Βέβαια σε αυτό δεν έχει ευθύνη η ΠΑΕ, αφού δεν μπορεί να χτίσει νέους κόμβους...
http://www.sport24.gr/

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις