Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010
Με δύο παιχνίδια ολοκληρώθηκε την Δευτέρα η 11η αγωνιστική της Football League, με τους τέσσερις πρωτοπόρους να ρίχνονται στη… μάχη. Ένα ημίχρονο αγωνίστηκε ο Γιώργος Νικλητσιώτης, που αντικατέστησε τον Αγρίτη στο 46'.


Χωρίς να είναι κακός, ο μέσος του ΟΦΗ (αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό) δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του. Μοναδικός κερδισμένος της ημέρας αναδείχτηκε ο Παναιτωλικός που πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής επικρατώντας με 2-1 των Κρητικών. Τα γκολ σημείωσαν οι Καούνος (23') και Πίτσος (47') με αυτογκόλ για τους γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Γιακούμπου (36').
Αυτή είναι η πρώτη ήττα που δέχεται ο Νίκος Αναστόπουλος από την ημέρα που ανέλαβε τον ΟΦΗ. Στον αντίποδα, τα "καναρίνια" παραμένουν αήττητα μέσα στην έδρα τους και ακολουθούν σε απόσταση… αναπνοής τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο "Αγιαξ της Ηπείρου" παρά τους βαθμούς που έχασε την Δευτέρα στην Ρόδο από τον Διαγόρα (0-0) παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας ένα βαθμό διαφορά από τον Παναιτωλικό.
http://www.gavros.gr/

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις