Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!!! Η Μπαρτσελόνα σε ένα εκπληκτικό ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ διέσυρε την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Καμπ Νου" με 5-0!
 Η "Μπάρτσα" όχι μόνο διέλυσε την "βασίλισσα" του Ζοσέ Μουρίνιο αλλά απέδειξε ότι αυτή την στιγμή δεν έχει ποδοσφαιρικό αντίπαλο σε όλον τον πλανήτη! Η ομάδα του Γκουαρδιόλα χόρευε στο τερέν και οι παίκτες της δημιουργούσαν μοναδικές χορογραφίες υπό το βλέμμα των αστεριών της Ρεάλ τα οποία ήσαν ανήμπορα να αντιδράσουν!
Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα "σκόρπισαν" στους πέντε ανέμους την Ρεάλ δείχνοντας από νωρίς τα δόντια τους! Στο πρώτο 20λεπτο η Μπάρτσα πέτυχε δύο γκολ ενώ είχε δοκάρι με τον Μέσι! Ο Τσάβι στο 10ο λεπτό και ο Πέδρο στο 18ο διαμόρφωσαν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Μέσα σε δύο λεπτά στο δεύτερο μέρος, η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε την Ρεάλ χάρη σε δύο τέρματα του Βίγια στο 55 και το 57 της αναμέτρησης. Το σκορ έκλεισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιέφρεν "εκτοξεύοντας" τους Καταλανούς στον έβδομο ουρανό και στέλνοντας τους Μαδριλένους στα τάρταρα της απογοήτευσης!
Η Μπαρτσελόνα πέρασε πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας στην πριμέρα ντιβιζιόν έχοντας απόσταση δύο πόντων από την Ρεάλ.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Αμπιντάλ, Πικέ, Πουγιόλ, Άλβες, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τσάβι (87' Κεϊτά), Μέσι, Βίγια (76' Μπόγιαν), Πέδρο (87' Γιέφρεν)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Μαρσέλο (60' Αρμπελόα), Καρβάλιο, Πέπε, Ράμος, Αλόνσο, Κεντίρα, Οζίλ, Ρονάλντο, Ντι Μαρία, Μπενζεμά
Δείτε εδώ βίντεο απο το ματς

http://www.gavros.gr/

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις