Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010
Μου το 'λεγαν ότι υπάρχουν άναδροι άντρες. Και εδώ που τα λέμε όλοι μας έχουμε συναντήσει σχετικά αποβράσματα, τα οποία κρύβονται πίσω από τα παντελόνια τους, για να μην εμφανίσουν τις φουστίτσες που πραγματικά φορούν.


Τις τελευταίες μέρες, όπως θα έχετε παρατηρήσει πολλοί από εσάς, έχει ξεκινήσει μια οργανωμένη προσπάθεια, για να σταματήσει η απάτη του tromaktikou. Μέχρι στιγμής, οι bloggers οι οποίοι ασχολιόντουσαν με τον άθλιο τρομακτικό ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα. Τώρα όμως είμαστε εκατοντάδες και στη συνέχεια θα δείτε πως θα είναι ακόμα περισσότεροι άν ο τιποτένιος δημοσιογραφίσκος δεν αλλάξει ΟΝΟΜΑ και layout έτσι ώστε να μην παραπέμπει στο troktiko.

Κανείς δεν του ζητάει να σταματήσει την προσπάθεια του. Το μόνο που ζητάει ο κόσμος να κάνει, αν τελικά έχει τα α... να το κάνει είναι να αλλάξει ονομα και layout. Όμως οι "φουστίτσες" δύσκολα φέρονται αντρίκια. Ο άθλιος τρομακτικός, δεν έχει απαντήσει ούτε στο enimerwsi.com, ούτε στο radio9onair.blogspot.com, ούτε στο trelokouneli, ούτε στο apolitistosteki, ούτε στο stavros-marinis.blogspot.com, ούτε στον prezatv, ούτε σε εμάς. Τί φοβάται άραγε; Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Τα ερωτήματα που του έχουν τεθεί είναι πολύ απλά. Και θα 'πρεπε και οι απαντήσεις να είναι απλές. Και φυσικά όχι του στυλ "Μαζί μου ασχολείσαι πόσο μ... είσαι" (Άσε τρομακτικέ το μόνο που καταφέρνεις έτσι είναι να γίνεσαι γελοίος)

Είναι πολύ απλά τα πράγματα επαναλαμβάνουμε. Απλά αλλάζεις τρομακτικούλη το layout σου και το όνομα σου. Γίνε maimou.blogspot.com είναι και ελεύθερο...Γίνε ότι θέλεις...Verba Volent Scripta Manent, και εμείς έχουμε φυλάξει όλες σου τις αναρτήσεις που τάχα έλεγες ότι είσαι troktikos και ότι συνεχίζεις μαζί με τους φίλους σου την ιδέα του "φίλου" σου Σωκράτη. Ελπίζουμε να σου άρεσε το βιντεάκι μας...και αν όχι έρχονται και άλλα...Μπορείς όμως να τα γλυτώσεις όλα αυτά...Γιατί εσύ "δεν θα φας σφαίρες" όπως λές στα υποψήφια θύματα σου...θα φας σάπιες ντομάτες που θα πάνε σύννεφο...

Από την άλλη υπάρχει η εξιστόρηση της συνομιλίας ενός υποψήφιου θύματος σου, με τον υπεύθυνο του εμπορικού σου (τρομάρα σου) όπου ζητάς 1000 ευρώ την ημέρα. Όπου λές ότι ο προηγούμενος διαχειριστής δολοφονήθηκε, μέσω του αντιπροσώπου σου και ότι φοβάται και αυτός τις σφαίρες. Τέτοιες παπαριές μεταφέρεις στον κόσμο; Τελικά δεν ξέρουμε πρέπει να σε λυπόμαστε, να σε φτύνουμε ή απλά να αποκαλύψουμε στον κόσμο ποιος είσαι;

Αν έχεις τα α... στο ξαναλέμε ακόμα μια φορά. Απάντησε σε όλους εμάς. Αν κουράζεσαι να σκεφτείς δεν πειράζει, δώσε μια συνολική απάντηση σε όλους. Έτσι και αλλιώς είσαι τόσο άχρηστος που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς να το κλέψεις πρώτα από κάπου. Είσαι μια απάτη...ένα ψέμα...και θα αποκαλυφθείς...Και εσύ αλλά και ποιος σε στηρίζει και βρίσκεται από πίσω σου...Οι ώρες πλησιάζουν...για αυτό σώστο όσο είναι νωρίς...Άλλαξε layout και όνομα...Στείλε εκεί τον κόσμο σου και δείξε την αξία σου...Σταμάτα να καπηλεύεσαι την προσπάθεια του Γκιόλια.

Μόλις αρχίσαμε...και δεν φαντάζεσαι πόσοι είναι μαζί μας...σε λίγο καιρό θα το δεις και στην πράξη...
enimerwsi

Βρείτε μας στο Facebook

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Live Αποτελέσματα αγώνων

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε Διαφημίσεις